Friday, January 25, 2013

Trend Seluar Askar

Aduii sekarang ni macam dah trend pulak pakai seluar corak army nih. Aritu nampak Hanis Zalikha pakai lepas tu Elfira Loy dan yang latest Nora Danish pulak. Buatkan I mengidam nak beli selai dua..ish ish ish.

macam cantik pulok..nampak tak berapa ketat ke ketat?
pakai dengan cardigan/sweater/jacket & boot..malatop! source
HZ..whoopss McD..nO nO nO!
ND..yang ni macam skinny/legging sangat..a big no!






p/s: orang pakai dia pun nak pakai. apa pun tak boleh! mau cari yang longgar sikit. mana ada juai?






26 comments :

  1. cun je kan... !
    sat nak imagine kalu eka yg pakai ^^

    ReplyDelete
  2. ala............ nak jugak.... cantik! mane nak cariii ni? huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. heheh..mari pakat cari ramai-ramai..sapa yang jumpa nanti jangan lupa share okay..hihihih :D

    ReplyDelete
  4. Cotton On ada jual.. RM 149.00

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..saya dah tgk kat cotton-on tapi terlalu ketat..xboleh pakai..uhukkk :'(

      Delete
  5. dah jumpa ke suar ni?lma cr tp xtau nak bli mn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jual kat cotton on tapi jenis macam legging yang ketat. saya tak minat..hihi..

      Delete
  6. Akak dah jumpa blom???berminat gila2 nihhh!!!!!!tulah nak cari yg xketat skit pun dh ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xjumpa lagi sobsss..sapa2 yang jumpa please tinggalkan komen kat sini..hihi ;D

      Delete
  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383181501788984&set=a.382309135209554.1073741827.100002914113499&type=1&theater

    but, ni mcm legging kot. hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam, akak ada jual seluar askar nie.
      Material bukan legging dan bukan yg kain keras mcm uniform tu.
      Material nya streatchable n selesa di pakai.
      Saiz: S, M , L & XL sahaja.
      Harga semua sama RM70 termasuk postage.
      Stock: Terhad ada, 50 pcs lagi.

      Delete
  8. sy de jual..berminat whatsapp n wechat sy lh visit kt wechat sy..0172101426..army pants jegging size smpi xxxl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Tp jegging tu jeans + legging kan?. Saya xnak fit dan ketat. Heee :D

      Delete
    2. klo xnk ketat bole amek besar skit..klo pki m bole pki l or xl..die stretchable..

      Delete
    3. https://www.facebook.com/ieka.pali

      Delete
  9. bkn legging taw die jegging mcm jeans..boleh pm kt fb jgk..zulaikahjohari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi dia fit dan melekat kat kaki tak?

      Delete
    2. mcm pki suar jeans..cme die stretchable

      Delete
    3. Sy pn da lama sgt cri yg sesuai. Nk cri jenis yg mcm jeans. Boleh msg sy kt fb? Id fb rantai.beracun

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Dl ade beli kt ROMP skali. Jenis jeans. Xketat sgt. Plg besar XL. Try la. ;))

    ReplyDelete
  12. kat kuantan dkat area mane ada jual sluar cam tu

    ReplyDelete
  13. Saya ade jual seluar army saiz s(28"-32") rm45 with pos. Sebab nak jual salah beli saiz. Email me hakim174x@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam. sy ada jual palazo army. untuk perempuan. jeans army pon ada. xmahal pon sekitar rm29,rm30. berminat nak order boleh sms or whatsapp-0177766907

    ReplyDelete